PDA

View Full Version : Team Fusion Patches - Get them here!



ATAG_Bliss
Sep-27-2014, 13:05
ADMIN EDIT:
The MOD is now only available on the steam Beta page.









\
If you're new to Cliffs of Dover, here's a great write-up that should get you up in the air in no time: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=5058&p=52711

Download links to all the patches here: http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/

:salute:

ilario38
Nov-24-2014, 10:49
If you're new to Cliffs of Dover, here's a great write-up that should get you up in the air in no time: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=5058&p=52711

Download links to all the patches here: http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/

:salute:

Hy, I am again here.
I have a problem and a question.
Let's start with the problem: I managed to update CoD to version 3.01. Unfortunately I coul not go ahead with TF 4.0, either with the one split in two parts and the other in a single part. Both the files, the second part of the one split in two and the one "all together" are not accepted. I could load only the first part of the one split in two. Yesterday I really tortured the game to make it digest the second part of 40 with the risaut of totally loosing the game. So I had to delete all Steam and reload everithing from zero. Actually I have all working updated to version 3.1. What I need is to have some guideline(step to step) to continue updating Cod. I saw the training movie but it is not working in "my reality" I opened the files both with win rar or "7" : in both cases it does happen what I described above.. Thaks in advance for any help.

Mysticpuma
Nov-24-2014, 11:07
Try this link for v4.00, should work without issues. Just follow the instructions:

Mod installer v4.00.

This file is in two-parts. Download both files below. Copy them into the same folder. Double-click Part1 which is a self-extracting .rar archive.

Once completed you will have two files. One is called "Mod 4.0 Installer.exe" the other is called "Mod-v40.zip"

Double-click the "Mod 4.0 Installer.exe" and follow the instructions to install v4.00 into your CloD directory

Hope the new links help?

Cheers, MP

Part 1

http://www.mediafire.com/?93szw8y01sxegto

Part 2

http://www.mediafire.com/?1bd1b7jnskl1fhw

ilario38
Nov-24-2014, 14:55
Hy, I am again here.
I have a problem and a question.
Let's start with the problem: I managed to update CoD to version 3.01. Unfortunately I coul not go ahead with TF 4.0, either with the one split in two parts and the other in a single part. Both the files, the second part of the one split in two and the one "all together" are not accepted. I could load only the first part of the one split in two. Yesterday I really tortured the game to make it digest the second part of 40 with the risaut of totally loosing the game. So I had to delete all Steam and reload everithing from zero. Actually I have all working updated to version 3.1. What I need is to have some guideline(step to step) to continue updating Cod. I saw the training movie but it is not working in "my reality" I opened the files both with win rar or "7" : in both cases it does happen what I described above.. Thaks in advance for any help.:(
PS. FORGET WHATSOEVER I SAID. Wnen i wrote the first part of this note, two or three hours ago I was still in deep waters..... I SUCCEDED EVENTUALLY to update at version 4.32. Now I have other problems, but one thing after the other. I have to fly with full engine managment otherwise the engine is sleeping, I have to to "force" my X 52 Pro to swallow all the imputs (I hate to use the keyboard), but I think tht I will definitely loose the fight with Saitek. And last to slowly put out my face on line. And I will need more help. Thaks again for reading me. :recon:

ilario38
Nov-24-2014, 14:59
Try this link for v4.00, should work without issues. Just follow the instructions:

Mod installer v4.00.

This file is in two-parts. Download both files below. Copy them into the same folder. Double-click Part1 which is a self-extracting .rar archive.

Once completed you will have two files. One is called "Mod 4.0 Installer.exe" the other is called "Mod-v40.zip"

Double-click the "Mod 4.0 Installer.exe" and follow the instructions to install v4.00 into your CloD directory

Hope the new links help?

Cheers, MP

Part 1:

http://www.adrive.com/public/ZkVUcY/Mod%20Installer%20v4.00.part1.exe

Part 2:

http://www.adrive.com/public/XWHcTp/Mod%20Installer%20v4.00.part2.rar




THANKS A LOT. I SOLVED THE PROBLEM JUST A FEW MINUTES AGO. In the next future I sure will have more problems: read my new post of a few minutes ago.

GunSlingerAUS
Dec-08-2014, 02:11
Part 1:
http://www.adrive.com/public/ZkVUcY/Mod%20Installer%20v4.00.part1.exe


FYI - this link no longer works.

Mysticpuma
Dec-08-2014, 15:02
Thanks, changed the links :)

Cheers, MP

iwillcrashplanes
Dec-13-2014, 13:18
Hi: I downloaded the patches as described, loaded them into the same folder, and started the .exe as instructed. As with the files that are available from the TEAM FUSION MOD button, my anti-virus (Norton) jumped in, identified the file as containing a Trojan, and dispatched it back into the ether. I had read on other threads that this had happened with other anti-virus programs. Is this a valid warning, or a Trojan of its own? Am very much wanting to get going with CoD, but turning off Norton seems to be like those little areas on a bill that say "don't staple here" - the temptation is great, but you don't know if they will turn off your electricity if you do. Thanks in advance.

iwillcrashplanes
Dec-13-2014, 16:24
Thanks to Spiritus_Mortem - apparently a false positive so I will go ahead and staple the little blank spot.

Chrysalid
Apr-29-2015, 13:18
Is the 3.0 still available as a stand alone install? My DL attempts have been abysmal with the larger 3.x gb file

<---- new here BTW :)

ATAG_Colander
Apr-29-2015, 13:22
Is the 3.0 still available as a stand alone install? My DL attempts have been abysmal with the larger 3.x gb file

<---- new here BTW :)

Hi and welcome Chrysalid,

Yes, on the menu above you should see a "TEAM FUSION MOD" option which will take you to a page where you can choose what to download.

Chrysalid
Apr-29-2015, 19:56
Huntng them down 1 by 1 now :)

Mono27
May-11-2015, 12:08
Hello everybody! :salute:

I am new here and this is my first post/question. I downloaded all the patches from here but I have a problem...
patches 3.0 and 3.01 cannot be opened. I executed them and I get an error message from Windows saying that it cannot be opened. :S
Patch 4.0 is OK, I can open it but not install it because I couldn't install the others 3.0 and 3.1.

Any help, please? I use Win 7 64 bits. CoD 1.0 (for the moment) with no mods installed and tried to open it as administrator.

Thanks in advance!

ATAG_Lolsav
May-11-2015, 13:31
You need the program 7zip to extract: http://www.7-zip.org/ - get the version that is desgined for your system (64 bits)

Unpack with 7zip and the installer should run from now on (hopefully).

Welcome!

Mono27
May-11-2015, 19:24
I extracted them using winrar and it was possible. The problem is when I try to execute the extracted file. Nothing happens when I try to execute them.
But well, I will try with the 7 zip anyway and then I tell what happens.
Thanks!

Mysticpuma
May-12-2015, 04:23
And also your anti-virus may be blocking it depending on the security level so try adding an exception to the file or folder before opening it or disable your anti-virus while you try to install it?

Cheers, MP

IkarosDream
May-12-2015, 04:37
I extracted them using winrar and it was possible. The problem is when I try to execute the extracted file. Nothing happens when I try to execute them.
But well, I will try with the 7 zip anyway and then I tell what happens.
Thanks!

If it is the 4.0 thn is the antivirus that is blocking it. I have manually extracted the zip file by oing to extract >to> and then browsed the directory and instlled this. No problem with other versions as they have ally worked from the exe.

SD_MBen
Aug-28-2016, 13:17
Hi,
Due to unforeseen consequences (not the Steam patch) I have to re-install CoD.
Is the one download patch, 3.2GB an all in one patch or do they still have to be installed one by one?
Many thanks if you can help!
Ben

Mysticpuma
Aug-28-2016, 16:01
One by one. It's basically all the individual patches zipped into one package but when you unzip it it's all the individual patches that you install individually :)

SD_MBen
Aug-28-2016, 16:37
Hi Mysticpuma,

Thank you!
Ben

Baffin
Aug-29-2016, 09:17
When you install: RUN AS ADMINISTRATOR

When you modify: RUN AS ADMINISTRATOR

When you run: RUN AS ADMINISTRATOR

ATAG_Snapper
Aug-29-2016, 09:37
When you install: RUN AS ADMINISTRATOR

When you modify: RUN AS ADMINISTRATOR

When you run: RUN AS ADMINISTRATOR


Oops. I promised to include that in the Beginners Section per our discussion....:recon:

Will copy & paste your instructions above. It's better than anything I could think of! :thumbsup:

BOO
Aug-29-2016, 14:55
I think stressing the need to unclick the steam cloud sync if you have reinstalled the game may help too. people have gotten fixated with the beta thing and are forgetting the basics

Regards

BOO

SD_MBen
Aug-30-2016, 12:50
I think stressing the need to unclick the steam cloud sync if you have reinstalled the game may help too. people have gotten fixated with the beta thing and are forgetting the basics

Regards

BOO
I agree.
I had this before the latest Steam up-date and so missed the crash patch!
My need to re-install was entirely my fault!
Ben

WheezingAce4277
Dec-01-2016, 05:25
Hi everyone im new to all this!

:)I bought IL2 CLoD 2 days ago and noticed that the game has trouble running on win 10 what do i do, because i really would like to play this sim!

ATAG_Dave
Dec-01-2016, 19:02
Hi everyone im new to all this!

:)I bought IL2 CLoD 2 days ago and noticed that the game has trouble running on win 10 what do i do, because i really would like to play this sim!

Have you installed the Team Fusion patches? Clod will not run onwindows 10 until you do so I believe.

toyzruskid
Jan-27-2017, 14:12
I don't know why I keep trying ,none of the patches work, worst garbage ive ever bought.

Goldocrack
Oct-14-2017, 10:42
Hi all,
the link seems dead...

Any clue?
Thanks
goldo

ATAG_Highseas
Oct-14-2017, 10:47
Just update through steam. All patches are now included in the steam update.

:salute:

1lokos
Oct-14-2017, 13:20
Follow this instruction:

https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=24728