PDA

View Full Version : [FIX] All your ships not showing in your hangar



ANON6_Wolfie
Oct-15-2013, 10:50
-Go to your star citizen game folder (StarCitizen / CitizenClient / Data) find the game.cfg file, right click and open in notepad.

-Add this line hangar_maxships = 50 at the end as a separate line.

-Save and close

-Run Star Citizen :thumbsup:

Edit: You might have to do this every time after a new patch

92 Sqn. Philstyle (QJ-P)
Oct-15-2013, 10:59
I only have two ships... unlike some.....

ATAG_Bliss
Oct-15-2013, 14:12
-Go to your star citizen game folder (StarCitizen / CitizenClient / Data) find the game.cfg file, right click and open in notepad.

-Add this line hangar_maxships = 50 at the end as a separate line.

-Save and close

-Run Star Citizen :thumbsup:

Edit: You might have to do this every time after a new patch

I only have one. But if love to walk in your hanger. Thankfully we will be allies :D

ANON6_Wolfie
Oct-15-2013, 16:40
Well.. This is what my hangar look like right now :recon:


http://www.youtube.com/watch?v=tdy590P1qEM&feature=youtu.be

ATAG_Naz
Oct-15-2013, 22:58
:yikes::salute:

92 Sqn. Philstyle (QJ-P)
Oct-17-2013, 20:26
Here's my more modest hangar;

http://youtu.be/ZqStmBaOlR4