hej wszystkim
hej wszystkim
Dzień dobry!
Wpadłem się przywitać. Cześć !
Do zobaczenia i usłyszenia na ATAG-u.
dziki
My PC spec.: i5 6400 @ 2.7 GHz, GTX 1080 8GB, 16GB RAM, Dell 2007FP (20.1") 4:3, Sidewinder 2 FF joystick, Win 10
Cześć dziki!
W razie pytań pisz.
Połamania skrzydeł!
Witam wszystkich
Cześć wszystkim!
Hi Polskie Pilots...
Checkout my Polskie skins...I made 2 (below)...
Wojtek Polish Skin
and Polish skin
Polish Skin
...Lew...
"The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.'' - Bertrand Russell1.618 - You know this number?My Turing machine :CPU: Intel Core i7 2700K 3.50GHz Sandybridge, Motherboard: Asus Maximus IV Extreme -Z Intel Z68 (Socket 1155) PCI-Express DDR3,
RAM: 8GB (2x4GB) DDR3 Dual Channel Kit, Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 970 4096MB GDDR5, OS:Windows 10
Joystick: Microsoft Sidewinder II ForceFeedback Joystick, Throttle: CH Products Pro Throttle
ATAG_Lewis Youtube Channel
Hi Lewis.
Beautiful skins.
Greetings from Poland.
Pomi...
Last edited by Pomidor; Jan-11-2018 at 10:10.
To ja również się przywitam
Witam wszystkich.
Cześć wszystkim i do zobaczenia w powietrzu!
Witam i do zobaczenia w powietrzu.
Marcin
Witam.
Nephilim aka Vogler
Witam serdecznie i pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH Serdecznie
Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie ściągnąć mod 5.0
Link do sekcji mod mi nie działa i zwyczajnie wywala stronę w chromie. Dziękuję za pomoc pzdr T
Witam wszystkich serdecznie
Siema. Wpadłem się przywitać
Witam, jestem nowym użytkownikiem Forum Atag. Pozdrowienia dla wszystkich miłośników latania i historii walk powietrznych.
Cześć !
Jakby co, to CloD jest the best WW2 sim ever ! i tej wersji się będę trzymał
Problem jest tylko z ilośćią graczy, ale jak wypuszczą VR to może będzie lepiej.
P.S. Jakby ktoś miał ochotę polatać razem w CloD lub IL-2 BoX to zapraszam na naszego discorda =Winged Hussars=
Kontakt na priv.
Last edited by dziki; Nov-21-2021 at 19:11.
My PC spec.: i5 6400 @ 2.7 GHz, GTX 1080 8GB, 16GB RAM, Dell 2007FP (20.1") 4:3, Sidewinder 2 FF joystick, Win 10
Dzień dobry
Cześć
Witam serdecznie wszystkich
Bookmarks