Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 42 of 42

Thread: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

  1. #31
    Ace 1lokos's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,111
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    534.95 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Things that need change in mission/script - after Blitz:

    - Remove the "- MOD" of Document's\1C... folder path in the script.

    - Rename Sounthend for Southend (Blitz change) in the mission INI file.

    - Rename HMS.Flowers.Corvette for Flower.Class.Corvette (Blitz change) in mission file.

    - Change the range of hours for the mission happen, 6:00AM is too dark to find anything or even landing.

    Issue: After few mission days (~15 hours of flight logged) the map change for Autumn - what seems inappropriate for BoB.

    I suggest remove that big yellow message "SCRAMBLE... " (and other similar) at mission start, this message are showed in air start too : - and remains over screen for too long. Will be better without this messages, already are a "chit-chat" over the radio.

    If possible lower gunners skill, after Blitz changes a Stuka gunner easily dispatch your Spitfire at 500 meters.

    The only real flaw of this mission is that the basic scenery don't change, always are the same static ships in the same place in middle of Channel.

  2. #32
    Novice Pilot
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    81.47 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Currently working on a new version
    I have discovered many things that need tweaking
    Standby..............

    apologies for the release without sufficient testing on Blitz

  3. #33
    Combat pilot
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    112
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    110.68 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    theOden is working on a new version as well, with MP functionality which I was reading about on SimHQ, looks interesting so between the two of you we should see some good things happening for this mission (which I really enjoy btw).

    MigMan, I haven't looked at your edit in game yet, only in Notepad++. I was interested in your system for determining max-min gunner skill via "morale". Is this limited to exclude the presence of Terminator gunners?

    (please say yes)

    Also, I hope you don't mind me offering a couple of suggestions:

    1) Is it possible to cap the total number of raids in the config and allow the player to adjust the RAF/Luftwaffe ratio? (So I can tweak things to have a handful of squadrons intercepting a big Luftwaffe raid or two instead of having umpteen Ansons, Blenheims and other oddball RAF bombing type planes skylarking about where they don't belong and consuming my precious system resources!)

    2) Could versions of this mission representing different phases of the battle be released (Dunkirk, Post Dunkirk, BoB climax, Post BoB/Blitz/1941) or the breadth of it extended to cover the changing battlefield???

  4. #34
    Novice Pilot dhasdell's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Segur de Calafell, Spain
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    34.48 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Rename HMS.Flowers.Corvette for Flower.Class.Corvette (Blitz change) in mission file.
    I think you mean HMS_Flowers_Corvette with Underscore rather than full stop.

    When you say "Blitz Change" do you mean that the line needs to be different for Blitz than for old CloD?

    Where is the range of hours specified, please?

    Thanks,

    David
    Last edited by dhasdell; Jan-04-2018 at 12:29.
    Rats! Why doesn't anything work properly first time?

  5. #35
    Ace 1lokos's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,111
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    534.95 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Quote Originally Posted by dhasdell View Post
    I think you mean HMS_Flowers_Corvette with Underscore rather than full stop.

    When you say "Blitz Change" do you mean that the line needs to be different for Blitz than for old CloD?
    You are wright, in mission file (.mis) is used "_".

    This name was changed in BLITZ (don't know why, after all this ship is "frakenship"), hence the need to edit, or result in error on script.

    Same with "Sounthend" changed for "Southend", this in INI file.

    @ MigMan,

    As I suggest remove the "SCRAMBLE..." message, maybe is good idea put a message informing when the script fail, as happen with some people, only their flight are loaded due script error.

    I and others notice too that sometimes in first mission the planes are duplicated, e.g. are two Spit R6708.

  6. #36
    Novice Pilot
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    81.47 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    can you put me in touch with oden if he is still around
    seems pointless to both be working on the same thing from different ends

    cheers

  7. #37
    Ace 1lokos's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,111
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    534.95 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    TheOden are working in a different version - seems thinking in CloD 5.0 in N.Afrika.

    Anyway you can find then in SimHQ.

    http://simhq.com/forum/ubbthreads.ph...-4#Post4398064

  8. #38
    Novice Pilot dhasdell's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Segur de Calafell, Spain
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    34.48 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Thanks. At the moment I am using it in CloD, so I can leave the Flower alone?

    David
    Rats! Why doesn't anything work properly first time?

  9. #39
    Ace 1lokos's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,111
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    534.95 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Quote Originally Posted by dhasdell View Post
    Thanks. At the moment I am using it in CloD, so I can leave the Flower alone?
    Yes, the changes I point is need for run the mission in CloD BLITZ.

  10. #40
    Ace 1lokos's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,111
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    534.95 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Migman,

    Suggestion, is possible set script for generated flights more high?

    Most of flights I encounter are flying bellow 1000 feet's, making "BoB" looks like a online furbal and a festival of AI crashing on ground during maneuvers.

    Eventually starting the mission again (from 0) and the script goes "kaput" relating a "stack overflow" that seems due a big decimal in mission start time, e.g. 17.17 result in 17.245678899... if possible limite start time to use only 10th in minutes to avoid this.

  11. #41
    Novice Pilot dhasdell's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Segur de Calafell, Spain
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    34.48 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    Thanks again. I still haven't found where to edit the 06.00 take off, though.

    David
    Rats! Why doesn't anything work properly first time?

  12. #42
    Ace 1lokos's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4,111
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    534.95 MB

    Re: RAF Fighter Command Dynamic Campaign V5

    From change mission time frame, look this section of script:

    Code:
       case "TIME":
                                newStr = "  TIME " + rnd.Next(6, 19).ToString() + "." +rnd.Next(0,59).ToString();
    Default rnd.Next(6, 19) - I change for 8, 18 because 19 means 19:59, not convenient with the game light.

    I limit season for Summer only - besides don't like of CloD Autumn/Winter maps, don't make sense that just after some flights the map change, specially because the mission style of script will not change for reflect post "BoB"(>October, 31) changes in Luftwaffe attack pattern:

    Code:
      case "MAP":
                                newStr = "  MAP Land$English_Channel_1940_Winter";
                                    newStr = "  MAP Land$English_Channel_1940";
                                if (gameDateTime.Month > 4)
                                if (gameDateTime.Month > 9)
                                    newStr = "  MAP Land$English_Channel_1940_Autumn";
                                if (gameDateTime.Month > 10)
                                    newStr = "  MAP Land$English_Channel_1940_Winter";
                                break;
    TheOden suggest comment (ad a \\) in not desired maps lines, but I just remove the "_Autumn "and "_Winter".

    Curiosity, I meet some Ju 88 with "drunken" gunners, but Ju 87 and Bf 110 gunners means "water radiator perforated".
    Last edited by 1lokos; Jan-05-2018 at 08:14.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •