Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 38

Thread: Sup guys S

  1. #1
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Sup guys S

    Hey guys,

    Long time since I've been around here


    Hello to all the old school flyers still here, its been a while ~S~ and great work to everyone involved with the new map etc being worked on, looks great.

    Okay, so I'm going to be around flying now and then but have a question regarding Blitz

    In a nutshell, If I play the original MOD version of CloD all my sttings are there that I want, so how do I get those to work with blitz? I've unchecked the Sync option in Steam but cannot seem to copy the Confuser files etc over and get them to work.

    I'm selecting the file location to copy too by right clicking on CloD Blitz via Steam Library>manage files>pasting ConfUser into here. I have also tried copying and pasting the same files from a backed up location on my PC from when I was flying before, but again once I launch the game, all keys are clear and nothing is mapped.


    Surely I don't have to remap everything do I?


    Have not played this game, or any game for such a long time, Id rather have everything mapped as I did before as opposed to going back and fourth remembering what I need to map and what I don't.

    What am I missing?
    Last edited by 9./JG52 JaMz; Jan-14-2020 at 16:17.
    https://ibb.co/3rfFbqz

  2. Likes farley, ATAG_TCP, danperin liked this post
  3. #2
    Team Fusion 69th_Spiritus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark
    Posts
    5,311
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    2
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Try pasting it into the mydocuments/1c..... for Blitz.

    Welcome back.
    Spiritus

  4. #3
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Hi mate,

    I only have a CloD and CloD MOD versions in 1C Softclub... Do not have Blitz folder there.
    https://ibb.co/3rfFbqz

  5. #4
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    BLITZ version is a free TFS upgrade via steam !

    Just updsate and be amazed !



    and welcome home.


    oh update

    the 1c folder in my documents is still where the confusr.ini files and so on end up...

    just copy your old ones into there after updating the game in steam... thats what i did and it was painless.
    Last edited by ATAG_Highseas; Jan-14-2020 at 16:48.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  6. #5
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_Highseas View Post
    BLITZ version is a free TFS upgrade via steam !

    Just updsate and be amazed !



    and welcome home.
    Oh I have it installed pal..

    I just cannot copy my old Confuser fils over into Blitz, its just not working.

    As I said above, I've unchecked the Steam Sync option and am trying to copy ConfUsr and User files over.

    Not have any luck at all with it.


    I'm a bit rusty with knowledge, its something simple

    If I am selecting Blitz>Manage files and copying over my saved ConfUsr file and then launching, surly that should surfice right?

    What is odd is that I also have on Steam the Normal TF version to 4.3 or whatever it was last time I was playing, if I launch that version, everything is there and ready to go (all mapped from when I was using it last)
    Last edited by 9./JG52 JaMz; Jan-14-2020 at 16:51.
    https://ibb.co/3rfFbqz

  7. #6
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by =Jamz= View Post
    Oh I have it installed pal..

    I just cannot copy my old Confuser fils over into Blitz, its just not working.

    As I said above, I've unchecked the Steam Sync option and am trying to copy ConfUsr and User files over.

    Not have any luck at all with it.


    I'm a bit rusty with knowledge, its something simple

    If I am selecting Blitz>Manage files and copying over my saved ConfUsr file and then launching, surly that should surfice right?
    they have to go in the 1c folder in "my documents" not the one in the game install. That one as far as i can tell is redundant.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  8. #7
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_Highseas View Post
    they have to go in the 1c folder in "my documents" not the one in the game install. That one as far as i can tell is redundant.
    Tried this also..


    Should on of those folders be named Blitz in 1cSoftclub?

    I have the game installed in Steam, but is not showing as that in Softclub..

    I have two copies there:

    il-2 sturmovik cliffs of dover

    il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD
    https://ibb.co/3rfFbqz

  9. #8
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by =Jamz= View Post
    Tried this also..


    Should on of those folders be named Blitz in 1cSoftclub?

    I have the game installed in Steam, but is not showing as that in Softclub..

    I have two copies there:

    il-2 sturmovik cliffs of dover

    il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD
    C:\Users\YOUR NAME\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover

    all goes in here

    the Blitz game folder is separate.....


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  10. #9
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    The game folder in steam is called IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz

    in my case:

    G:\SteamLibrary\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz

    yours may be on your c drive.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  11. #10
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    you need your prefered confuser file in the my documents one... not the steam games one....

    weirdly !


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  12. #11
    Team Fusion 69th_Spiritus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark
    Posts
    5,311
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    2
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    The mydocuments/1c folder will just be Il2 blah, no Blitz at the end.
    Spiritus

  13. #12
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Ok,

    I've tried all the above which is what I originally thought, so glad I got that right as I thought I was going mad. Its still not worked.


    So in regards to steam library, there are only 2 games there, 1 is normal CloD from when I played it last, this DOES have everything I want mapped as it was before, all settings...everything So when I lauch this game via Steam everything is how it should be.


    Now when I launch Blitz via the same way, its vanilla in the sense that nothing is mapped, no keys nothing.


    So for all the stupid people in the room (me) where do I find the ConfUser files from the version I need and is working as I want it and copy it to Blitz.
    https://ibb.co/3rfFbqz

  14. #13
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    That's weird. (and no you ain't stoopid)

    they should both be picking them up from here:

    C:\Users\YOUR NAME\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover


    hang in there though... someone here will get to the bottom of it


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  15. #14
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_Highseas View Post
    That's weird. (and no you ain't stoopid)

    they should both be picking them up from here:

    C:\Users\YOUR NAME\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover


    hang in there though... someone here will get to the bottom of it
    If I have to go through and map everything again, then so be it, it's a proper pita though
    https://ibb.co/3rfFbqz

  16. #15
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    ahh.. hang on.

    How old is your build?

    The way peripherals were recognised by the game changed a year or two back.

    so if your build is very old you will need to remap...

    but only once
    Last edited by ATAG_Highseas; Jan-14-2020 at 17:32.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  17. Likes farley liked this post
  18. #16
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by =Jamz= View Post
    If I have to go through and map everything again, then so be it, it's a proper pita though
    Yeah.. I feel your pain...

    but...

    go for it !

    It will then work will future builds going forwrad.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  19. #17
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_Highseas View Post
    ahh.. hang on.

    How old is your build?

    The way peripherals were recognised by the game changed a year or two back.

    so if your build is very old you will need to remap...

    but only once
    To be fair mate, I don't even have the controllers plugged in atm, as I've just updated all drivers etc etc, trying to get to grips with what's been happening with development etc.


    Im doing all this just through the controller options in main menu... My older version is populated with how I had it before, Blitz has nothing there.


    It would still show what is mapped wouldnt it even though the controller isnt physically plugged in.

    That would be fookin hilarious if that was the reason this isn't working, but I doubt that would make any difference at all...surely
    https://ibb.co/3rfFbqz

  20. #18
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by =Jamz= View Post
    To be fair mate, I don't even have the controllers plugged in atm, as I've just updated all drivers etc etc, trying to get to grips with what's been happening with development etc.


    Im doing all this just through the controller options in main menu... My older version is populated with how I had it before, Blitz has nothing there.


    It would still show what is mapped wouldnt it even though the controller isnt physically plugged in.
    in wguch case try this as a time saver:

    (under snappers post)
    Last edited by ATAG_Highseas; Jan-14-2020 at 17:43.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  21. #19
    Admin ATAG_Snapper's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    10,219
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    143.29 MB

    Re: Sup guys S

    Hi Jamz and welcome back!

    Highseas is right, Blitz recognizes the peripheral ID's differently to how the old ver 4.312 used to. Unfortunately, that means that you will need to remap all your controls. Also, every once in a while Windows 10 (if that's the OS you're using) will throw a curveball at us by way of a huge update -- and rename your USB ports. This basically wipes out your peripheral assignments which requires a remapping once again.

    One trick I've used that has reduced (but not eliminated) this USB renaming PITA is to use a powered USB hub for my peripherals. Not only does this free up the other USB ports in my PC, but it's handy to have joystick/throttle/rudder pedals/etc all plugged in together.

    Hope to see you on the ATAG Server soon!

    Cheers,

    Snapper


    i7 4770K @3.5 GHZ, 24 Gigs DDR3 1600 DIMM, Gigabyte GTX970 4 Gig, Win 10 64 bit, TrackIR 5, TM16000 joystick, TM Warthog Throttle, CH Quadrant, Saitek Pro Combat rudder pedals

  22. Likes ATAG_Highseas, farley liked this post
  23. #20
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    copy confuser.ini

    plug all peripherals in.

    start game

    bind just one inupt in the AXIS controls or a button on the stick / one on the throttle etc... something you can remember ... like the fire button !!

    exit game.

    open the conuser.ini in the 1c folder in my ocumnets.

    find the recently bound input and copy the controler text preceeding the input (it's new peripheral ID)

    open old conuser.ini and find the same input...

    do a find and replcace to update ALL other bindings to the new peripheral ID


    bingo... everything mapped in one easy move.

    I've been Highseas... and I'm here for the whole week.

    Last edited by ATAG_Highseas; Jan-15-2020 at 10:44. Reason: speeelink


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  24. Likes farley, rontaila liked this post
  25. #21
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Hi Snapper, long time m8

    Yes, I'm using Windows 10.

    But wouldn't that just effect the physical aspect of the controllers?... Surely you can still save ConfUser files and just copy and paste them over to the directory?
    https://ibb.co/3rfFbqz

  26. #22
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_Snapper View Post
    every once in a while Windows 10 (if that's the OS you're using) will throw a curveball at us by way of a huge update -- and rename your USB ports. This basically wipes out your peripheral assignments which requires a remapping once again.
    Ha!!

    My I also refer you to the fix i just posted!

    2 minutes vs 2 hours is awesome !!

    It should probably be stickied !

    Last edited by ATAG_Highseas; Jan-14-2020 at 17:49.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  27. #23
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_Highseas View Post
    Ha!!

    My I also refer you to the fix i just posted!

    2 minutes vs 2 hours is awesome !!
    Roger mate, Ill give it a go

    What would of beeen the issue with the old missions that i created working in Blitz? any ideas on that too?

    They show but just dont play..


    'Index was outsude th bounds of the array' is the message i get
    https://ibb.co/3rfFbqz

  28. Likes ATAG_Highseas liked this post
  29. #24
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by =Jamz= View Post
    Hi Snapper, long time m8

    Yes, I'm using Windows 10.

    But wouldn't that just effect the physical aspect of the controllers?... Surely you can still save ConfUser files and just copy and paste them over to the directory?
    No.

    it changes the whole ID reference.

    see my post above. it will save your hours.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  30. #25
    ATAG Member ATAG_Highseas's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Peurto del Slade, UK
    Posts
    5,779
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    571.41 MB

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by =Jamz= View Post
    Roger mate, Ill give it a go

    What would of beeen the issue with the old missions that i created working in Blitz? any ideas on that too?

    They show but just dont play..


    'Index was outsude th bounds of the array' is the message i get
    no idea on that.

    TFS guys will chime in though no doubt.


    - ASUS ROG STRIX Z370-E - i7-8700k - ASUS RTX 2080 Ti ROG STRIX OC GAMING - 32GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz -
    - CORSAIR 850W RMx Series PSU - Noctua NH-U14S CPU Cooler -
    - Virpil T50 Mongoos with Warthog Grip plus Extension Set -
    - TM Warthog Throttle -
    - Slaw Device 109 Cam Rudder Pedals -
    - HighseasPeripherals(tm) - Engine Switch Panel - Munitions Switch Panel - Throttle Quadrant Trim Box - Helicopter Collective - Analogue Brake Lever -

    (Operated by a 1972 Standard Issue Talking Monkey)

  31. #26
    ATAG Member ATAG_TCP's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    523
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    328.74 MB

    Re: Sup guys S

    Welcome back Jamz, sounds like it is time to jaaam on with some flying no?

  32. #27
    Supporting Member 9./JG52 JaMz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    666
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Sup guys S

    Quote Originally Posted by ATAG_TCP View Post
    Welcome back Jamz, sounds like it is time to jaaam on with some flying no?

    ~S~ m8
    https://ibb.co/3rfFbqz

  33. #28
    Supporting Member DRock's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,213
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    164.95 MB

    Re: Sup guys S

    I remember that name.


    Welcome back, Jamz.

  34. #29
    Supporting Member JackMaXX's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Dublin
    Posts
    240
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    916.19 MB

    Re: Sup guys S

    [QUOTE=ATAG_Snapper;347458]Hi Jamz and welcome back!


    One trick I've used that has reduced (but not eliminated) this USB renaming PITA is to use a powered USB hub for my peripherals. Not only does this free up the other USB ports in my PC, but it's handy to have joystick/throttle/rudder pedals/etc all plugged in together.

    Snapper, I am considering getting a powered USB hub to tidy up wiring and free up ports on PC. how many USB slots on your hub, I resume that there is no noticeable performance drop, also any particular brand you would recommend.

  35. #30
    Admin ATAG_Snapper's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    10,219
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    143.29 MB

    Re: Sup guys S

    [QUOTE=JackMaXX;347504]
    Quote Originally Posted by ATAG_Snapper View Post
    Hi Jamz and welcome back!


    One trick I've used that has reduced (but not eliminated) this USB renaming PITA is to use a powered USB hub for my peripherals. Not only does this free up the other USB ports in my PC, but it's handy to have joystick/throttle/rudder pedals/etc all plugged in together.

    Snapper, I am considering getting a powered USB hub to tidy up wiring and free up ports on PC. how many USB slots on your hub, I resume that there is no noticeable performance drop, also any particular brand you would recommend.
    Jack, I’m away from my PC, but my powered USB hub has 7 USB ports - not sure of the brand but any quality model would suffice. One note: my hub is several years old, so I believe the USB ports are 2.0; I would guess current ones support 3.0 (or better?). Worth a look, although I don’t think that would affect any lag or other performance issues between the PC and your peripherals.

    If anyone has any further/more accurate info, please don’t hesitate to jump in!


    i7 4770K @3.5 GHZ, 24 Gigs DDR3 1600 DIMM, Gigabyte GTX970 4 Gig, Win 10 64 bit, TrackIR 5, TM16000 joystick, TM Warthog Throttle, CH Quadrant, Saitek Pro Combat rudder pedals

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •