Results 1 to 11 of 11

Thread: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

  1. #1
    Admin ATAG_Snapper's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    11,030
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    348.62 MB

    Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    UPDATE: Got it working and, as Oskar says, it’s amazing! My mistake was pretty basic. I mistook the dynmisDover.exe as an installer, when actually it’s a Mission Generator. All i had to do was use the two dropdown lists to select the mission theatre and squadron, then click on START to generate the next mission. Easy peasy.

    I will elaborate further after more “evaluation” (ie gameplay ).

    Thanks to JHat and Oskar for their input.



    https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/Downloads.php?do=download&downloadid=239


    OK, I ran into an installation problem right off the bat. I was prompted to make a small addition to the conf.ini folder (which I did in both 1C Softclub and in the core folder), then when I tried to execute the dynmisDover.exe installer, it repeatedly hung up, even when I tried to manually point it to my launcher64.exe game folder.

    I need to delve into this a little deeper to see what I'm doing wrong.

    Stay tuned.
    Last edited by ATAG_Snapper; Dec-30-2021 at 13:35.


    HP Omen Laptop 15, AMD Ryzen 5 5600H 16 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU 6 GB VRAM Win 11 64 bit, Nvidia GeForce Driver ver 512.59, TrackIR 5, Gear Falcon Trim Box, Gear Falcon Throttle Quadrant, TM16000 joystick, TM Warthog HOTAS, CH Quadrant, Saitek Pro Combat rudder pedals
    VR: None
    Installation path: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz

  2. Likes major_setback, Bucksnort liked this post
  3. #2
    Supporting Member 9./JG52_J-HAT's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    1,051
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    16
    Total Downloaded
    266.14 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    The version here seems to be newer with the last update on 18 Feb 2021.
    Also with a few instructions. Maybe you can find there how to solve your problem?

    https://forum.il2sturmovik.com/topic...en-dynmis-exe/

    (Haven't really used it, so no idea how to make it work, sorry)
    i5 10850k @5.0 Ghz | RTX 3080 496.76 1440p | 64 Gb RAM | Win10 64 bit | TrackIR 5 | VKB Gunfighter III | MFG Crosswind V2 | Warthog Throttle | Reverb G2

  4. Likes ATAG_Snapper, Dauntless liked this post
  5. #3
    Team Fusion ATAG_Oskar's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Canada
    Posts
    830
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    837.84 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    I just downloaded it and it ran perfectly. I had to make that change to conf.ini, on the user folder version only.

    Very impressive.

  6. Likes ATAG_Snapper, major_setback liked this post
  7. #4
    Admin ATAG_Snapper's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    11,030
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    348.62 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    Further to my first post, when you double-click on the Mission Generator (dynmisDover.exe) you will have a prompt pop up that instructs you to add a line to your conf.ini file in your 1C Softclub folder. That line is scriptAppDomain=0 - just open the conf.ini file with Notepad (or any other text editor), look for the [rts] section, then paste in that line, click on File>Save, and exit.

    You will have a Mission Generator GUI pop up on your monitor screen that looks like this:



    However, some of the fields in this Mission Generator will need to be filled. Note the yellow arrows. You must enter 1) the location of your Cliffs of Dover Blitz/Tobruk folder in your computer, 2) use the drop down menu to choose a Template Mission, then 3) use the next drop down menu to select a Player Squadron. Hit Start and a mission will be generated and Cliffs of Dover will be launched. Go to Single Missions, find the dynmis mission that just got created and you've just started your Campaign!



    HP Omen Laptop 15, AMD Ryzen 5 5600H 16 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU 6 GB VRAM Win 11 64 bit, Nvidia GeForce Driver ver 512.59, TrackIR 5, Gear Falcon Trim Box, Gear Falcon Throttle Quadrant, TM16000 joystick, TM Warthog HOTAS, CH Quadrant, Saitek Pro Combat rudder pedals
    VR: None
    Installation path: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover Blitz

  8. #5
    TF Leadership RAF74_Buzzsaw's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    11,286
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    319.09 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    Thanks for the feedback fellas... be sure to post on the IL-2 forum in the thread and mention you appreciate the work he has done.

  9. Likes ATAG_Snapper, Bucksnort liked this post
  10. #6
    Combat pilot Bucksnort's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Tennessee
    Posts
    105
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    0

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    This is great, Snapper!

    Thank you!

    I'm still flying through all of the stock single player campaigns...I'm about half way through each of them. But then, this is going to be my new "go to" for Cliffs/Tobruk!

  11. Likes ATAG_Snapper liked this post
  12. #7
    Veteran Combat pilot Screamadelica's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New South Wales, Australia
    Posts
    301
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    588.65 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    I'm having some strange problems with this program that hopefully someone can help with. The dynamic campaigns are essential for keeping single player interesting and challenging and this is perfect but....

    Installed fine, added line to conf ini file. Select Battle Of Britain Campaign, 43 squadron from Tangmere and run. Everything works perfectly, finish the mission and exit and this when I get an error message. Before you go to the single select screen there is message:
    Microsoft Net Framework Unhandled Exception.
    Index was out of range. Must be non negative and less than the size of the collection.
    Parameter Name: Index.
    System Argument Out Of Range exception.
    Screenshot (3).jpgScreenshot (1).png
    I select the ignore option and go to the single select screen, count to 2 and a bit ( because its Clod ) and hit fly. However the new mission doesn't load,just a repeat of the first mission.

    Odd thing is when I selected No. 1 squadron the error message came up at the start before launching the game.
    Second odd thing was, when having exited the game, I hit the stop button and then again start and the campaign loaded the next mission perfectly.
    Also saw that the build info says 32 bit?
    So it sort of works, but I'd love to be able to fix this glitch as I'm hoping this brilliant little program is going to be what will keep me flying Cliffs.
    Sorry about the wall of text, hopefully it's something simple,
    Cheers, Scream.
    (Double posted in single player section, sorry....)
    Last edited by Screamadelica; Feb-22-2022 at 03:37. Reason: Added Screenshots
    Intel I7 - 11700K CPU @ 3.60 GHZ, Nvidia RTX 3080, Evo 970 SSD 1TB, Ram 32GB , Win 10 64 Bit. Thrustmaster Warthog HOTAS and MSFFB 2, CH Throttle Quadrant, MFG Crosswind Rudder Pedals, Falcon Gear Trim Unit, Track IR5.

  13. #8
    Novice Pilot
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    9.18 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    Not long ago, I can't remember where I read it, someone suspected a DLL file not compatible with X64.

  14. #9
    Veteran Combat pilot Screamadelica's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    New South Wales, Australia
    Posts
    301
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    588.65 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    Posted this question over at the " official " IL2 forum over two weeks ago and it still hasn't been put up on the thread, so no joy there. Oh well....
    We really need an official Team Fusion DCG for Cliffs like this one. Keep on hoping.
    Intel I7 - 11700K CPU @ 3.60 GHZ, Nvidia RTX 3080, Evo 970 SSD 1TB, Ram 32GB , Win 10 64 Bit. Thrustmaster Warthog HOTAS and MSFFB 2, CH Throttle Quadrant, MFG Crosswind Rudder Pedals, Falcon Gear Trim Unit, Track IR5.

  15. Likes Pinguim liked this post
  16. #10
    ATAG_Colander's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Bir Tawil
    Posts
    10,784
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    211.76 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    If the program is old, it wouldn't surprise me that is using plane or loadout names that have changed in a later CLOD version.

  17. #11
    Student Pilot
    Join Date
    May 2022
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Total Downloaded
    5.50 MB

    Re: Dynamic Campaign by theOden by fenbeiduo

    I have the old V5 but it doesn't work for Tobruk so will have a go at this

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •